WordPress beveiliging

Heb jij enig idee hoe actief hackers zijn? En hoe vaak er wordt geprobeerd om jouw website te hacken? Waarschijnlijk niet.  Daarom is een goede WordPress beveiliging zo belangrijk.

Uit eigen ervaring weet ik dat elke website met een CMS (Content Management System) zoals WordPress doelwit is van hackers.

Hoe houd je WordPress veilig

Alleen het up-to-date houden van WordPress is niet voldoende. Zodra een hacker je wachtwoord heeft ‘geraden’ is het hek van de dam. Je website wordt gehackt met alle gevolgen van dien.  

Hoewel je nooit 100% kunt voorkomen dat je gehackt wordt, kun je er wel voor zorgen dat je het de hackers nagenoeg onmogelijk maakt.

Het beveiligen van WordPress kan op verschillende manieren. Een goede manier van beveiligen is het gebruik van een degelijke beveiligingsplugin die op diverse manieren je website controleert. Hiermee krijg je ook meer inzicht in de mogelijke dreigingen die op je website afkomen en kun je daarop reageren.

Regel de WordPress beveiliging bij Krachtig Online

Wil je meer weten over het beveiligen van je WordPress website?

Neem dan zeker contact met me op.

Samen bekijken we de beste manier om jouw website veilig te houden zodat je je niet langer zorgen hoeft te maken over de continuïteit van je website. 

Ja, ik wil een onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract ben je er zeker van dat het onderhoud aan je website periodiek wordt uitgevoerd.