WordPress ontwikkeling

Opvallen binnen het wereldwijde web blijkt een steeds grotere uitdaging. Elk bedrijf heeft een website en hoe ga jij daarin uitblinken? Met deze uitdaging wil ik je graag helpen. Niet door je alles hapklaar aan te leveren, maar door de website samen te ontwikkelen. WordPress ontwikkeling is veel meer dan wat knip-en-plakwerk.

Aan tafel met een developer die dezelfde taal spreekt

Aan de ontwikkeling van een website zit een hele technische kant. Neem ik woorden als usability, responsive design en SEO in mijn mond, dan haken de meeste ondernemers al af. Wees gerust, daar ga ik je niet mee lastigvallen. Ik ga je wel ondersteuning bieden in het gebruiksgemak van jouw website. Iets wat in mijn ogen essentieel is voor een goede website. Je wilt immers dat jouw klanten snel de informatie vinden die zij nodig hebben. Dit betekent voor de website een eenvoudige navigatie, duidelijke structuur en een prettige uitstraling.

Eenvoudig in gebruik voor jouw klant en voor jezelf

Naast het gebruiksgemak van de klant, is het even zo belangrijk dat jij de website eenvoudig kunt beheren en aanpassen. Dat kan! Met een overzichtelijk dashboard en minimale plugins zorg ik ervoor dat jij zonder problemen snel en eenvoudig met jouw website aan de slag kunt. Met een website die veilig en betrouwbaar is.

WordPress ontwikkeling is vaak maatwerk en ik laat je graag de mogelijkheden zien.

“Met een website van Krachtig Online heb jij de touwtjes in handen.
Gebruiksgemak staat altijd voorop.”