Brainstormsessie

Wat maakt jou als ondernemer uniek? En wat onderscheidt jou van anderen in de branche? Als je teruggaat naar de basis. Naar de kernwaarden die bij jou passen. Dan pas kun je je identiteit laten zien op jouw website.  

In een brainstormsessie bekijken we samen het doel van jouw website en of de website nog wel voldoet aan de eisen die je eraan stelt.

Laat jouw website voor je werken

Het eerste contactmoment van jouw “potentiële” klant is vaak jouw website. Daarom is het belangrijk dat de website snel en eenvoudig de juiste informatie toont en dat de sfeer van de website past bij jouw bedrijf.

Een brainstormsessie gaat dan ook verder dan alleen het verbeteren van jouw website. Het begint met het in kaart brengen van jouw bedrijf. Wat heeft jouw bedrijf te bieden en aan wie?

Op basis van deze vragen kunnen we bepalen welke functionaliteiten belangrijk zijn voor jouw website. Welke informatie is relevant voor jouw klanten en waar moeten zij deze terug kunnen vinden.

Een brainstormsessie geeft jou nieuwe inzichten en ideeën om het eindresultaat nog beter te maken. 

Ja, ik wil aan de slag

Het inplannen van een brainstormsessie is heel eenvoudig. Vul gewoon onderstaand formulier in, dan neem ik snel contact met je op om een afspraak in te plannen.

De kosten voor een brainstormsessie zijn € 75,- p/u excl. btw