WordPress training

Werk jij met plezier aan je website of zie jij er tegenop om weer nieuwe content te plaatsen? Voor diegene die zich herkent in het laatste, heb ik de oplossing: WordPress training.

Krijg meer grip op je website met een WordPress training

Tijdens het ontwikkelen van een nieuwe website wordt er veel tijd en energie gestoken in de uitstraling en inhoud van de website. Maar is de website eenmaal gelanceerd, verdwijnt de druk van de ketel en verslapt de aandacht. De eerste content laat op zich wachten en wanneer je dan eindelijk aan de slag gaat, blijkt dat je niet goed meer weet hoe alles werkt. Het beheer van je website voelt aan als een tijdrovende klus en je schuift het voor je uit. Zonde, dat kan ook anders!

Meteen aan de slag

Ik train en ondersteun ondernemers die meer grip willen krijgen op het beheer van hun website. De training is praktisch en volledig afgestemd op jouw website en kennisniveau. Met een duidelijke uitleg gaan we jouw website samen optimaliseren. Met als voornaamste doel: grip op je website. Als jij namelijk de kracht van je website benut, dan gaat de website voor jouw bedrijf werken en niet andersom.

“Haal meer uit je WordPress website
met de workshops en trainingen van Krachtig Online”